Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Meet Matt(e) Trimony by theBalm Review

Είναι γεγονός! Η Meet Matt(e) Trimony ήρθε στην Ελλάδα απο το κατάστημα Make Me Up! Πρόκειται για μια παλέτα απο την εταιρεία the balm. Η αλήθεια  είναι πως δεν ήμουν μεγάλη φαν των μάτ σκιών. Όταν όμως αγόρασα την Nude 'tude και χρησιμοποίησα τις αποχρώσεις Serious και Sleek, άλλαξαν όλα. Πλέον, πιστεύω πως οι ματ σκιές δίνουν ένα πολύ ωραίο και sexy αποτέλεσμα. Έτσι, όταν είδα την συγκεκριμένη παλέτα με αυτά τα χρώματα, την αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.





Περιέχει 9 ματ, γήινες αποχρώσεις. Η απόδοση των σκιών, όπως όλα τα πουδρένια προϊόντα της εταιρείας, είναι εξαιρετική. Είναι βουτυρένιες κι απλώνονται πολύ εύκολα. Επιπλέον, αναμειγνύονται (blending) υπέροχα! Το αξιοσημείωτο αυτής της παλέτας είναι το μέγεθος των σκιών. Πραγματικά, περικλείουν μεγάλη ποσότητα προϊόντος, αν αναλογιστείς πως είναι κασετίνα και όχι μεμονωμένες. Η συγκεκριμένη παλέτα αποτελεί εξαιρετική επιλογή, για να δημιουργήσεις διάφορα looks στα μάτια!






Facebook: Miss Sensitive Skin

Κοστίζει 44,36€ και την αγόρασα απο το κατάστημα Make Me Up (στο οποίο έχουν άψογη εξυπηρέτηση και bonus σου ψεκάζουν την σακούλα με υπέροχες κολόνιες!)

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου