Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

The Power Of Makeup by Too Faced x Nikkie Tutorials

Hello Girls!!! It's finally here!! Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Too Faced με την youtuber Nikkie tutorials, The Power Of Makeup, έφτασε επιτέλους στα Sephora! Πρόκειται για ένα σετ σε υπέροχο φουξ με χρυσό λεοπάρ που περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:



  •   Μια παλέτα με 9 σκιές, 2 ρουζ ένα μπρόνζερ κι ένα highlighter. Οι σκιές έχουν εξαιρετική απόδοση, είναι βουτυρένιες κι αναμειγνύονται πολύ εύκολα, όπως όλες οι σκιές τις εταιρείας. Οι αποχρώσεις ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα,καθώς συνυπάρχουν γήινα και έντονα χρώματα. Τα ρουζ προέρχονται απο την σειρά Love Flush (διαβάστε εδώ αναλυτικό review γι'αυτά τα ρουζ) και είναι στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και ροζ. Το υπέροχο μπρόνζερ είναι το best seller chocolate soleil Που ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Περιττό να πω πόσο καλή απόδοση έχει! Τέλος, το highlighter είναι το champagne trufle το οποίο υπάρχει και στην Chocolate Bar και δίνει υπέροχη λάμψη.



  • Την μάσκαρα Better than Sex απο τις πιο αγαπημένες μου η οποία δίνει όγκο και μήκος αλλά εδώ η Nikkie μας έχει μια υπέροχη έκπληξη: είναι σε μοβ απόχρωση!!
  • Ένα pigment σε χρυσό, ροζ και ασημένια απόχρωση.
  • Την λατρεμένη μου Shadow Insurance Primer! Μια βάση σκιάς την οποία θεωρώ την καλύτερη που υπάρχει. Πραγματικά, με αυτή τη βάση οι σκιές μένουν σταθερές για πολλές ώρες!
  • Ένα eyeliner απο την νέα σειρά Sketch Marker σε μαύρη απόχρωση, το οποίο είναι πολύ σταθερό.


Κοστίζει 50.90€ (good value for money!) και την βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στις κοπέλες στα Sephora στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη) και ειδικά στην κυρία Βίκυ (υπεύθυνη καταστήματος) για την εξαιρετική εξυπηρέτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου