Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Christmas in New York by Too Faced Review

It's the most wondreful time of the year! Έφτασε κορίτσια ο καιρός που όλες οι εταιρείες βγάζουν τις Χριστουγεννιάτικες συλλογές τους. Ξεκινάω με την αγαπημένη μου εταιρεία, Too Faced! (θα υπάρxουν συνεχή post με Χριστουγεννιάτικες συλλογές επομένως stay tune και κάνε like στη σελίδα μου στο facebook για να μην χάσεις ούτε ένα!) Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή περιλαμβάνει:


  • The Chocolatier

Πρόκειται για ένα κουτί το οποίο ανοίγει σαν κουκλόσπιτο και έχει μια υπέροχη σκηνή απο ένα ζευγάρι που κάνει βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη. Το σετ περιλαμβάνει:
  1.  Μια παλέτα με σκιές, ρουζ, bronzer και highlighter. Όλα έχουν εξαιρετική απόδοση, είναι βουτυρένια και αναμευγνύονται υπέροχα! Περιλαμβάνει, κυρίως, γήινες αποχρώσεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύχρηστη και να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις καθημερινά.




                     
  1. Μια μάσκαρα better than Sex, σε deluxe μέγεθος, η οποία είναι best seller στην εταιρεία -και όχι άδικα- αφού δίνει υπέροχο όγκο και μήκος.
  2. Την βάση σκιών για τα μάτια Shadow Insurance, σε deluxe μέγεθος, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη! Πραγματικά, με την βάση αυτή οι σκιές κρατάνε όλη μέρα.
  3. Ένα κραγιόν απο τη σειρά Melted Chocolate Liquified Long Wear Lipstick, σε deluxe μέγεθος, στην απόχρωση Milkshake το οποίο μοσχοβολάει σοκολάτα γάλακτος.
Κόστος: 57,00 €

  • Grande Hotel Cafe





Πρόκειται για ένα μικρότερο κουτί που πάλι ανοίγει σαν κουκλόσπιτο και περιλαμβάνει :


  1. Τρεις παλέτες που η κάθε μια περιέχει 6 σκιές και ένα ρουζ ή μπρονζερ. Η κάθε μια παλέτα διαθέτει διαφορετικές αποχρώσεις με αποτέλεσμα να καλύπτει όλα τα γούστα! Όπως κάθε πουδρένιο προϊόν της εταιρείας έτσι και τα συγκεκριμένα είναι βουτυρένια με πολύ καλή απόδοση. 




        2. Μια μάσκαρα Better than Sex σε deluxe μέγεθος.


Κόστος: 47,00 €

  • Let it glow 




Ένα πολύ γλυκό και ξεχωριστό σετ. Περιλαμβάνει:
  1. Ένα highlighter Candle Glow στην απόχρωση Rosy Glow σε deluxe μέγεθος. Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου highlighter! Δίνει μια υπέροχη χρυσή λάμψη, που είναι πολύ διαφορετική από τα άλλα.
  2. Ένα bronzer στην απόχρωση Snow Bunny σε deluxe μέγεθος. Δίνει μια ωραία  χρυσοκαφέ λάμψη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ρουζ.
  3. Ένα ρουζ από την σειρά Love Flush στην απόχρωση Love Hangover σε deluxe μέγεθος. Τα συγκεκριμένα ρουζ είναι μακράς διαρκείας με έντονη απόδοση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
  4. Ένα γλυκύτατο μικρό, ροζ, μαλακό πινελάκι σε σχήμα καρδιάς.

Απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Love Hangover, Candle Glow(Rosy Glow), Snow Bunny

Κόστος: 24,00 €
  • Marry Kissmas

Πρόκειται για ένα σετ με κραγιόν και περιλαμβάνει



  1. Τρία κραγιόν από τη σειρά Melted Liquified Long Wear Lipstick στις αποχρώσεις  Chocolate Honey, Chihuahua και Fig σε deluxe μέγεθος.Τα συγκεκριμένα σύμφωνα με την εταιρία είναι μακράς διαρκείας. Δεν θα το έλεγα, αλλά σίγουρα έχουν έντονο αποτέλεσμα και γυαλάδα.
  2. Ένα κραγιόν από τη σειρά Melted Matte στην απόχρωση Lady Balls (ένα υπέροχο λαμπερό κόκκινο) σε deluxe μέγεθος. Τα συγκεκριμένα όντως είναι μακράς διαρκείας, απλώνονται εύκολα κι έχουν σχετικά λεπτόρρευστη φόρμουλα.
  Απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Chocolate Honey, Chihuahua, Fig, Lady Balls


Κόστος: 24,00 €

Αν με ρωτούσες ποιο σετ αξίζει περισσότερο θα σου έλεγα πως εξαρτάται τι ανάγκες που έχεις. Σίγουρα ότι και να διαλέξεις θα σε ικανοποιήσει πλήρως. 

Kisses! 

Miss Sensitive Skin 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου