Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Love Flush by Too Faced Review

Η Too Faced μας φέρνει ακόμα μια υπέροχη κασετίνα και αυτήν την φορά περιέχει ρουζ! Ονομάζεται Love Flush και περιλαμβάνει 6 αποχρώσεις απο την σειρά Long-Lasting 16-Hour Blush Wardrobe. Τα συγκεκριμένα ρουζ όπως το λέει και η ονομασία τους έχουν μεγάλη διάρκεια. Αυτό ήθελα να το ελέγξω γι'αυτό, αν και την πήρα απο τότε που ήρθε Ελλάδα, γράφω το review τώρα.


Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική. Με ένα απαλό άγγιγμα του πινέλου έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Η διάρκεια τους είναι επίσης πολύ καλή! Δεν τα έχω δοκιμάσει 16 ώρες, αλλά στις 8 στέκονται στο ύψος τους, χωρίς να πηγαίνουν πουθενά. Η κασετίνα περιλαμβάνει ματ (με ελάχιστο σίμερ) αποχρώσεις και καλύπτει όλους τους συνδυασμούς. Αυτό που με απογοήτευσε λίγο είναι το μέγεθος των ρουζ. Οι καρδιές που τα περιλαμβάνουν είναι μικρές. Επομένως, αν θες να χρησιμοποιήσεις μεγάλο φουντωτό πινέλο, θέλει λίγο κόπο. Πραγματικά όμως, είναι μια πολύ χρήσιμη κασετίνα.


Η συσκευασία είναι μια όμορφη ροζ, με καρδούλες παλέτα που κλείνει με μαγνήτη, ενώ τα ρουζ βρίσκονται σε σχήμα καρδιάς όπως είναι και τα μεμονωμένα της σειράς.



Facebook: Miss Sensitive Skin

Κοστίζει 39.90€ και την βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora (που κάνουν συχνά 15% έκπτωση)

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου