Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πως να φτιάξεις holo nails

Hello Girls! I'm back! Το ξέρω οτι απουσίασα καιρό και λυπάμαι αλλά το φόρτο εργασίας ήταν μεγάλο. Ας μην μακρηγορώ όμως και ας μπω στο ψητό. Αν έχετε δει στο εξωτερικό, κυρίως, υπάρχει μια νέα μόδα στα νύχια, που εγώ προσωπικά την λατρεύω, επανομαζόμενη holo nails ή unicorn nails ή hologram nails.


Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσεις holo nails:
  • Χρησιμοποιώντας όζα/μανό holo.
  • Χρησιμοποιώντας holo pegment. Το holo pegment είναι μια γκριζωπή σκόνη η οποία απλώνοντάς την,αφήνει στα νύχια το εφέ του ουράνιου  τόξου. Είναι, όμως, λίγο ακριβή.
Εγώ θα εστιάσω στην δεύτερη τεχνική. Για την πρώτη υπάρχουν διάφορες εταιρίες που βγάζουν αυτού του είδους τις όζες/μανό όπως είναι η color club.


Αυτά που χρειάζεσαι για να το επιτύχεις είναι τα εξής:
  • την αγαπημένη σου βάση (base coat)
  • οποιοδήποτε χρώμα της επιλογή σου (όσο πιο σκούρο τόσο πιο έντονο το αποτέλεσμα)
  • το holo pegment
  • ένα top coat με βάση το νερό
Το holo pegment που χρησιμοποίησα εγώ το αγόρασα απο το κατάστημα Beauty You και κόστισε 12.40€ τα 0.5gr.

Το top coat που χρησιμοποίησα είναι το Secret Top & Base Coat απο την εταιρία Little Ondine. Το αγόρασα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα Beauty Bay και κόστισε 9€. (οποιαδήποτε απορία έχεις για το πως μπορείς να αγοράσεις απο αυτό το κατάστημα στείλε την είτε εδώ είτε στη σελίδα μου στο facebook). Ο λόγος που χρησιμοποιούμε top coat με βάση το νερό είναι γιατί δεν καταστρέφει το holo effect όπως κάνουν τα συμβατικά top coat.




Τα βήματα είναι απλά και είναι τα εξής:

1ο Βήμα 
Απλώνεις το αγαπημένο σου base coat

2o Βήμα
Βάφεις τα νύχια σου με την απόχρωση που έχεις επιλέξει.

3ο Βήμα
Απλώνεις το top coat με βάση το νερό

4ο Βήμα
Όταν έχει σχεδόν στεγνώσει το top coat και είναι ελάχιστα κολώδες απλώνεις τρίβοντας με ένα applicater για σκιά ή με το δάχτυλο (προτιμώ αυτόν τον τρόπο) το holo pigment στο νύχι, ασκώντας μια ελαφριά πίεση, μέχρι να το καλύψεις ολόκληρο.

5ο Βήμα
Απλώνεις στο νύχι για δεύτερη φορά (αφού έχεις βάλει το holo pigment) το top coat με βάση το νερό και έχεις έτοιμα τέλεια νύχια! 


Kisses!

Miss Sensitive skin



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου