Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

In theBalm of Your Hand by TheBalm Review

Η TheBalm είναι μια εταιρεία για την οποία είχα ακούσει πολλά αλλά, δεν έτυχε να την δοκιμάσω. Όταν είδα την χριστουγεννιάτικη κασετίνα In theBalm of Your Hand μου κέντρισε το ενδιαφέρον και είπα να την δοκιμάσω.
Στο κατάστημα όταν την δοκίμασα, πριν την αγοράσω, αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η απόδοσή τους. Με ένα μικρό άγγιγμα το χρώμα ήταν αρκετά έντονο και αυτό αφορά ρουζ, bronzer, σκιές, highlighter, κραγιόν. Η κασετίνα περιλαμβάνει best seller της εταιρείας. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:


  • Τρία ρουζ: το Hot Mama, το Instain και το Cabana Boy.

  • Ένα bronzer: το Bahama Mama.

  • Τέσσερις σκιές: το Insane Jane απο την παλέτα shadyLady Vol. 2, το Mischevious Marissa από την παλέτα shadyLady Special Edition, το Sexy από την παλέτα Nude 'tude και το Lead Zeppelin από την παλέτα Balm Jovi.

  • Ένα highlighter: το Mary-Lou Manizer το οποίο, θεωρείται από τα καλύτερα highlighter γενικότερα και όχι άδικα αφού χαρίζει υπέροχη λάμψη!

  • Δύο κραγιόν: το Caramel από την παλέτα How 'Bout Them Apples και το Mia Moore από την σειρά TheBalm Girls.




Γενικά η κασετίνα In theBalm of Your Hand είναι μια εξαιρετική επιλογή διότι, πέρα από την καλή ποιότητα και απόδοση, αποτελεί μια ολοκληρωμένη συλλογή για να δημιουργήσεις διάφορα looks!

Facebook: Miss Sensitive Skin

Κοστίζει 42€ και την βρήκα στο κατάστημα Make Me Up.

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου