Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Makeup Geek Review

Από την πρώτη στιγμή που είδα τις σκιές της εταιρείας Makeup Geek στο youtube και έκανα μια περιήγηση στο site της, θέλησα να τις δοκιμάσω. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει λανσάρει μέχρι στιγμής σκιές, Duochrome, Sparklers, Pigments,  ρουζ, μπρόνζερς, μολύβια ματιών, Gel Liners, πινέλα, concealers ενώ σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει τα πρώτα highlighters. Επιπλέον, αυτό το καιρό η εταιρεία ασχολείται με την δημιουργία foundation. Τα προϊόντα που δοκίμασα μέχρι στιγμής είναι σκιές, duochrome σκιές, foild σκιές και ρουζ. Όλα τα αγόρασα απο το beauty bay. Μακάρι να έρθουν σύντομα και στην Ελλάδα.


Θα ξεκινήσω, λοιπόν, με αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ και δεν είναι άλλο απο τις σκιές duochrome. Πρόκειται για σκιές, οι οποίες αναλόγως της οπτικής γωνίας με την οποία τις βλέπεις, αντανακλούν διαφορετική απόχρωση. Τις αγάπησα! Έχουν εξαιρετική απόδοση, απλώνονται πολύ εύκολα και είναι πολύ εντυπωσιακές. Προς στιγμήν αγόρασα το Mai Tai και το Blacklight αλλά σίγουρα θα πάρω κι άλλες άμεσα! Να σημειώσω εδώ πως οι duochrome διατίθενται σε δύο μορφές: σκόνη και συμπιεσμένες σε ταψάκι. Κόστος 10$.


Συνεχίζω με τις foild σκιές οι οποίες έχουν την εντονότερη μεταλλική λάμψη που έχω δει! Με αυτές δεν χρειάζεσαι ούτε να βρέξεις το πινέλο ούτε τίποτα. Έχουν τέλεια απόδοση, απλώνονται πολύ εύκολα και μπορείς να κάνεις απίστευτα looks! Να τονίσω εδώ, επειδή είχα διαβάσει σε ένα review οτι μαζεύουν πολύ στο καπάκι, πως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο και έχω σχετικά λιπαρό καπάκι. Οι δύο αποχρώσεις που απέκτησα (και φυσικά θα πάρω κι άλλες!) είναι το Houdini και το Fantasy. Κόστος 10$.


Έπειτα, έχουμε τις απλές σκιές οι οποίες θεωρώ πως είναι απο τι καλύτερες που υπάρχουν στο εμπόριο. Είναι βουτυρένιες, απλώνονται εύκολα, έχουν εξαιρετική απόδοση, αναμειγνύονται υπέροχα, δεν μαζεύουν στο καπάκι (γεγονός που ισχύει για όλα τα είδη σκιών που ανέφερα), μπορείς να βρεις οτι απόχρωση φανταστείς και η τιμή τους τέλεια, 6$.


Ολοκληρώνοντας, θα αναφερθώ στα ρουζ. Απλά φανταστικά! Τέλεια απόδοση με ένα άγγιγμα, απλώνονται εύκολα και υπάρχουν πολύ ξεχωριστές αποχρώσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα. Αυτά που έχω είναι το Spell Bound και το Romance, που αποτελούν διαφορετικές αποχρώσεις, συγκρινόμενες με τις κοινές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κόστος 10$.


Υ.Γ. Μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook: Miss Sensitive Skin για να είστε πάντα ενημερωμένες για όλα τα νέα post!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου