Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Moondust palette by Urban Decay Review

Holidays means glitter! Στις γιορτές πάντα επικρατεί το glitter και η λάμψη. Δεν μπορούσα, λοιπόν, να μην σας δείξω μια αγορά την οποία έκανα τέλη Αυγούστου. Moondust palette! 



Πρόκειται, για μια παλέτα, από την εταιρία Urban Decay (που πλέον τη βρίσκεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Sephora) η οποία αποτελείται αποκλειστικά με σκιές glitter! Με το που την είχα δει στο site της εταιρίας μαγεύτηκα (ναι είμαι glittergirl!) και κατά συνέπεια την αγόρασα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Feelunique. 


Όλες οι σκιές έχουν τέλεια απόδοση, είναι σταθερές και αφήνουν ένα μαγευτικό αποτέλεσμα! Όποτε τις φοράω πάντα με ρωτάν τι έχω χρησιμοποιήσει στα μάτια. Σίγουρα είναι μια παλέτα που μπορείς να την χρησιμοποίησεις καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς περιλαμβάνει τόσο φυσικές, όσο και πιο έντονες αποχρώσεις. 


Επιπλέον, αυτήν η ποικιλία χρωμάτων σου δίνει την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις όλες τις εποχές και να δημιουργήσεις από ένα ηλιοκαμένο look μέχρι ένα ultra glam Christmas look! Αν σου αρέσουν οι σκιές με glitter, σίγουρα είναι το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα και να είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις!


Κοστίζει 55€ και την βρίσκεις στην Ελλάδα αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora        

Kisses!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου