Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Meet Matt(e) Hughes by TheBalm Review

Hello girls! Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να ανοίξουμε το κεφάλαιο liquid lipsticks. Πρόκειται για κραγιόν σε υγρή μορφή (η συσκευασία τους τις περισσότερες φορές είναι σαν αυτή των lip gloss), είναι ματ και σταθερά για ώρες. Ξεκινάω με ένα σετ που είχα πάρει αρχές Οκτώβρη και είναι το Meet Matt(e) Hughes από την εταιρεία TheBalm.



Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει 6 υγρά κραγιόν, σε μικρό μέγεθος. Ξεκινώντας από το μέγεθος (1,2 gr το κάθε κραγιόν) θα πω ότι πραγματικά είναι τόσο μικρά που με σχετικά λίγες εφαρμογές τελειώνουν.


Αυτό επίσης που με απογοήτευσε είναι η ποικιλία χρωμάτων. Από τα 6 τα 3 είναι σχεδόν ίδια σε μια nude απόχρωση η οποία προσωπικά δεν με ξετρέλανε.



Σχετικά με την απόδοσή τους, μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή. Με ένα πέρασμα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αργούν να στεγνώσουν, ενώ τα έντονα χρώματα (κόκκινο και φουξ) δεν έχουν επαρκή σταθερότητα, καθώς όταν ακουμπήσεις κάτι στα χείλη, μένει ένα ελαφρύ αποτύπωμα. Η αίσθηση όμως που αφήνουν είναι δροσερή, γιατί έχουν γεύση μέντας και δεν στεγνώνουν τα χείλη. Σε γενικές γραμμές, αν και η ποιότητά τους είναι καλή (γενικότερα η The Balm έχει εξαιρετικά προϊόντα), ο συνδυασμός ποικιλίας χρωμάτων και το μέγεθος τους με απογοήτευσαν. 

Τα αγόρασα απο το κατάστημα Make Me Up με κόστος 30€ 

Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου