Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Jeffree Star Cosmetics Overdose!

Hello Girls! Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για Jeffree Star Cosmetics. Το ξέρω πως, αν κι έχω προαναγγείλει αυτό το post εδώ και καιρό έχει καθυστερήσει, εξαιτίας του γεγονότος  πως έγιναν συνέχεια κάποια λανσαρίσματα προϊόντων (συν ο χρόνος παραλαβής τους απο το εξωτερικό). Έτσι, θεώρησα καλύτερο να έχω τα περισσότερα ούτως ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Πάμε, λοιπόν, να ξεκινήσουμε με τη σειρά που έχουν λανσαριστεί τα προϊόντα!



  • Velour Liquid Lipsticks

Είναι το πρώτο προϊόν με το οποίο ξεκίνησε την σειρά καλλυντικών του ο Jeffree Star. Πρόκειται για υγρά κραγιόν με μεγάλη διάρκεια. Για μένα, αποτελεί μια απο τις καλύτερες φόρμουλες που έχω δοκιμάσει! Έχουν λεπτόρρευστη υφή, δεν αισθάνεσαι πως τα φοράς, δεν ξεραίνουν τα χείλη, έχουν μεγάλη απόδοση με ένα πέρασμα (μόνο οι αποχρώσεις που έχουν shimmer θέλουν λίγη περισσότερη προσπάθεια και είναι πιο παχύρρευστα) και έχουν όντως μεγάλη διάρκεια.
Κοστίζουν 1880€-19.20€ (ανάλογα με την ισοτιμία) και τα αγόρασα απο το Beauty Bay. Μόνο την καλοκαιρινή chrome collection την αγόρασα απο το Beautylish (πολύ καλή εμπειρία με άψογη εξυπηρέτηση και μεταφορά) γιατί συνέφερε περισσότερο, καθώς αγόρασα και άλλα πράγματα που δεν υπάρχουν στο Beauty Bay.

Απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Posh Spice, Celebrity Skin, I'm Nude, Chrysanthemum (απο τα αγαπημένα μου, έχει shimmer, ανήκει στην Χριστουγεννιάτικη σειρά 2016 αλλά μπορείς να το βρεις ακόμη στο Beauty Bay), 714 (απο την Καλοκαιρινή σειρά 2016 αλλά το βρίσκεις ακόμη στο Beauty Bay) Rose Matter, Watermelon Soda (ανήκε στην Καλοκαιρινή σειρά 2016, αλλά πλέον είναι στη βασική σειρά και μυρίζει καρπούζι!) και Designer Blood (ανήκε στην Χριστουγεννιάτικη σειρά 2016)



Summer Chrome Collection Απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Butt Naked, Calabasas, Venus Flytrap, Family Jewels, Hunty, You. Better. Work., Flamboyant (έχει shimmer και μυρίζει φράουλα!) και Candyass (επίσης έχει shimmer και μυρίζει φράουλα!) 

  • Skin Frost - Highlighters


Πρόκειται για highlighters σε πραγματικά τεράστιο μέγεθος καθώς είναι 15g το κάθε ένα! Το πρώτο που θα πω είναι πως αγαπώ την ροζ συσκευασία τους και τον μεγάλο καθρέφτη. Η αλήθεια είναι πως έχω μόνο τρεις αποχρώσεις, το Peach Goddess, το Eclipse (που ήταν σε συνεργασία με τον γνωστό youtuber και φίλο του Jeffree Star Munny MUA) και το Dark Horse (που όμως δεν το αγόρασα αλλά το έκανε δώρο το beauty Bay με αγορές άνω των 45€ στη συγκεκριμένη εταιρεία) γιατί οι περισσότερες αποχρώσεις δεν ανταποκρίνονται στα γούστα μου. Συγκεκριμένα, έχει funky αποχρώσεις που αν και μου αρέσουν τέτοιου είδους χρώματα δεν θα έδινα 30€ (θα προτιμούσα πιο οικονομικές εταιρείες όπως Colourpop, BH Cosmetics, Wet 'n' Wild) ενώ οι χρυσές αποχρώσεις είναι σκούρες για εμένα και τέλος οι ανοιχτές του όπως το Ice Cold είναι σχεδόν ασημένιες κάτι που δεν μου αρέσει. Γενικά, προτιμώ τα σαμπανί, χρυσά ή χρυσορόζ highlighters. Ας επικεντρωθώ όμως στην ποιότητά τους. Το Peach Goddess είναι τέλειο! Υπέροχη χρυσοροζ απόχρωση, βουτυρένιο, με τέλεια απόδοση ενώ γίνεται ένα με το δέρμα δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το Dark Horse αν και δεν το φοράω συχνά λόγω απόχρωσης. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Eclipse. Έχει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση icy peach, αλλά δεν είναι βουτυρένιο. Είναι κάπως στεγνό και θέλει λίγη προσπάθεια μέχρι να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα με το πινέλο. Βοηθάει αν βρέξεις το πινέλο με κάποιο setting sprey. Στην αρχή πίστεψα οτι ήταν μόνο το δικό μου έτσι, αλλά απ' ό,τι διάβασα και είδα σε άλλα review συμβαίνει και σε άλλους. Δεν λέω οτι δεν αξίζει τον κόπο (Θα επανακυκλοφορήσει η συνεργασία τον Αύγουστο 2017, καθώς επίσης και ένα νέο highlighter που θα ονομάζεται Uranus) αλλά σίγουρα η φόρμουλα δεν είναι σαν τα άλλα και το ίδιο άκουσα πως συμβαίνει και στα νέα του highlighter απο την chrome collection, αλλά αν δεν τα πάρω στα χέρια μου δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα. 
Κοστίζουν 29.30€-30.00€ (ανάλογα την ισοτιμία) και τα αγόρασα απο το Beauty Bay.

Απο πάνω προς τα κάτω: Eclipse, Peach Goddess και Dark Horse

  • Eyeshadow Palettes - Beauty Killer & Androgyny

Είναι οι δύο παλέτες σκιών που έχει βγάλει η εταιρεία. Η κάθε μια ξεχωριστή, με αποχρώσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Εξαιρετική ποιότητα, βουτυρένιες σκιές, πολύ καλή απόδοση, αναμειγνύονται εύκολα και για ακόμα μια φορά το ταψάκι της κάθε σκιάς είναι αρκετά μεγάλο καθώς είναι 2.52g! Πραγματικά, απο τις πιο αγαπημένες μου παλέτες και, για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνετε, αν θα έπρεπε να αγοράσετε μια θα πρότεινα την Androgyny, διότι έχει περισσότερες γήινες αποχρώσεις με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσει πάρα πολλά looks.
Η κάθε μια κοστίζει 43.60€-45.00€ (είπαμε ανάλογα με την ισοτιμία) και τις αγόρασα απο το Beauty Bay.

Απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Star Power, Princess, Violence, Rich Bitch, Courtney, Expensive, Confession, Vanity, China White (τέλειο ως βάση!) και Black Rainbow (η συγκεκριμένη σκιά είναι μαύρη με holo glitters αλλά όσο και να προσπάθησα να το αποθανατίσω με την κάμερα δεν το κατάφερα)

Απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Frosting, Safe Word, Charm, Deja Vu, Dominatrix, Androgyny, Fetish, Military, Poison και Swallow

  • Lip Ammunition
Πρόκειται για τα απλά κραγιόν, όπως τα ξέρουμε! Έχουν μια χαριτωμένη ροζ συσκευασία και οι περισσότερες αποχρώσεις στην βασική σειρά είναι ροζ. Έχουν πολύ καλή απόδοση με ένα πέρασμα, έχουν καλή διάρκεια για κανονικό κραγιόν και τα περισσότερα είναι προς τη ματ φόρμουλα χωρίς όμως να στεγνώνουν τα χείλη. 
Κοστίζουν 18.40€-19.00€ και τα αγόρασα απο το Beauty Bay.

Απο πάνω προς τα κάτω: Unicorn Blood και Baby Spicy


** Mini Update**


Όπως είχα πει ήθελα να δοκιμάσω το lip scrub καθώς και κάποια άλλα προϊόντα απο την chrome collection, πράγμα που επιτέλους έγινε! Για την ακρίβεια η εταιρεία Jeffree Star Cosmetics έβαλε για τρεις μέρες έκπτωση 40% σε όλη τη συλλογή, καθώς και σε όλα τα Lip Ammunition, οπότε άρπαξα την ευκαιρία! Αγόρασα δύο κραγίον το Skin Tight και το Celebrity Skin. Το πρώτο, αν και η απόχρωσή του είναι υπέροχη (είναι ένα nude σε ροζ-ροδακινή απόχρωση) είναι πολύ στεγνό με αποτέλεσμα να θέλει λίγη προσπάθεια να το εφαρμόσεις. Ωστόσο δεν στεγνώνει τα χείλη και έχει διάρκεια. Το Celebrity Skin είναι όπως και τα υπόλοιπα Lip Ammunition και έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το Liquid Lipstick Celebrity Skin.


Εν συνεχεία αγόρασα το skin frost Crystal Ball. Οι πληροφορίες που είχα ακούσει επιβεβαιώθηκαν! Η φόρμουλα είναι ίδια με αυτή του Eclipse. Είναι κάπως στεγνό όταν πας να κάνεις swatch με το χέρι. Όμως, με το πινέλο απλώνεται πολύ καλύτερα απο το Eclipse στο πρόσωπο. Η αλήθεια είναι, πως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις γι'αυτό είναι διαφορετική η φόρμουλα ή αν αποφάσισε να την αλλάξει. Πάντως, το Crystal Ball είναι ακόμα πιο εκτυφλωτικό και έχει μια πολύ ελαφριά ροζ απόχρωση.


Τέλος πήρα το velour lip scrub με γεύση Orange Soda. Απλά υπέροχο! Οι κόκκοι της ζάχαρης που περιέχει κάνουν εξαιρετική δουλειά χωρίς να πληγώνουν τα χείλη ενώ τα αφήνουν πολύ απαλά! Bonus μπορείς να το γλύψεις, αντί να το σκουπίσεις κι έχει ωραία γεύση ;) Σίγουρα θα αγοράσω κι άλλα στο μέλλον (ειδικά απο τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή 2017 που θα έχει μια τέλεια γεμάτη glitter ροζ συσκευασία!).

Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου