Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Carli Bybel x BH Cosmetics Deluxe Palette Edition - Review

Hello loves! I'm back! Όπως όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι makeup addicts γνωρίζουμε ότι η συνεργασία της youtuber Carli Bybel με την BH Cosmetics έχει συνέχεια με την επανέκδοση της παλέτας σε deluxe έκδοση. Η συγκεκριμένη παλέτα έχει την ίδια συσκευασία όπως η πρώτη σε μεγαλύτερο μέγεθος και περιλαμβάνει εκτός απο το προϋπάρχοντα χρώματα, κάποια νέα όπως και κάποιες βελτιώσεις στις ήδη υπάρχουσες αποχρώσεις. Πρόκειται για μία συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει 21 σκιές και highlighters.



Συγκρίνοντας τις δύο παλέτες (μπορείς εδώ να διαβάσεις review για την πρώτη έκδοση)  η deluxe υπερέχει συγκριτικά με την πρώτη. Καταρχάς, η ποιότητα των σκιών και των highlighter είναι καλύτερη, με μεγαλύτερη απόδοση και είναι ακόμα πιο βουτυρένιες, Επιπλέον, απο χρωματικής άποψης είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη καθώς, περιλαμβάνει αποχρώσεις που κατά την άποψή μου έλειπαν απο την πρώτη. Σίγουρα, η πρώτη έκδοση δεν υστερεί σε τίποτα και μπορείς να φτιάξεις πολλά καθημερινά looks αλλά, η δεύτερη σου δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές καθώς, έχουν προστεθεί κάποιες πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις. Πάντως είναι μια παλέτα που εγώ πραγματικά την ευχαριστήθηκα πολύ διότι, έχει τόσο ωραίες ροζ και χρυσές αποχρώσεις που μου λύνουν πάντα τα χέρια! Bonus η τόσο κομψή συσκευασία της.





Την αγόρασα 26.10€  απο το ηλεκτρονικό κατάστημα Beauty Bay (στο οποίο μπορείς ακόμη να βρεις την πρώτη έκδοση με κόστος 21.40€)

Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου