Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Haul no1

Hola chicas! Καλή Χρονιά! Το ξέρω, έχουμε να τα πούμε απο το 2017, οπότε επέστρεψα με ένα haul. Χωρίς να χάνω χρόνο σας παρουσιάζω τα πρώτα προϊόντα που αγόρασα για το 2018.Hola chicas! Καλή Χρονιά! Το ξέρω, έχουμε να τα πούμε απο το 2017, οπότε επέστρεψα με ένα haul. Χωρίς να χάνω χρόνο, σας παρουσιάζω τα πρώτα προϊόντα που αγόρασα για το 2018.



  • Patrick's powder
Η συγκεκριμένη πούδρα αποτελεί μέρος της συνεργασίας του youtuber Patrick Starrr και της Mac Cosmetics. Πρόκειται για μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή με μια ελαφριά σομόν απόχρωση. Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετές προσδοκίες γι'αυτήν την πούδρα, καθώς είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια. Δεν θα πω πως απογοητεύτηκα. Ωστόσο, θα πω ότι περίμενα πολύ περισσότερα. Η αλήθεια είναι πως αφήνει φυσικό αποτέλεσμα και φωτίζει τις περιοχές που το τοποθετείς, αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάνει κάτι διαφορετικό απο άλλες. Επομένως, αν δεν πρόλαβες να την αγοράσεις (ήταν συλλεκτική) μπορείς να βρεις άλλες, όπως αυτή της Laura Mercier.

Κόστος: 32€


  • Liquid camouflage high coverage concealer by Catrice
Συνεχίζω με ένα concealer από την εταιρεία Catrice για το οποίο είχα ακούσει πολλά από τη YouTuber Tati (το συνέκρινε με το Shape tape από την tarte). Το συγκεκριμένο περιγράφεται ως αδιάβροχο και πολύ καλυπτικό. Δοκιμάζοντάς το, αρκετές φορές και με διαφορετικούς τρόπους, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Είναι ένα αρκετά βαρύ κονσίλερ, χωρίς, όμως, να καλύπτει ικανοποιητικά. Ωστόσο, δίνει φως κάτω από τα μάτια, αλλά εγώ προσωπικά αισθάνομαι την περιοχή πολύ ξηρή.

Κόστος: 3,99€


  • Forever foundation by Dior
Εν συνεχεία, αγόρασα το Foundation forever του οίκου Dior, καθώς είχα ακούσει διθυραμβικές κριτικές και ιδιαίτερα από τη YouTuber Jaclyn Hill. Το συγκεκριμένο foundation είναι για μικτές επιδερμίδες, έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, ενώ  είναι πολύ ανάλαφρο και λεπτόρρευστο. Ακούγοντας αυτές τις κριτικές θεώρησα ότι θα είναι ένα fondation που θα κάνει μαγικά! Δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε, αφήνει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα στο πρόσωπο και κάνει την επιδερμίδα αψεγάδιαστη. Απλώς, δεν θεωρώ πως είναι το τέλειο foundation, όπως το παρουσιάζουν. Επίσης, κάτι που παρατήρησα είναι πως όσο περνάει η ώρα "δένει" περισσότερο με την επιδερμίδα. Σίγουρα, είναι ένα makeup που δεν θα σε απογοητεύσει, αν ψάχνεις ελαφριά κάλυψη.

Κόστος: 51,50€


  • Photo Focus Powder by Wet n Wild
Επιπροσθέτως, αγόρασα τη photo Focus πούδρα από την Wet n Wild. Για τη συγκεκριμένη πούδρα είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από τη Youtuber Kathleen Lights, η οποία την συνέκρινε με high-end πούδρες. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη, καθώς η επιφάνεια αρχικά της πούδρας ήταν σκληρή και δεν έβγαινε προϊόν με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να την ξύσω. Επιπλέον, χρειάζεται αρκετή ποσότητα για να σετάρεις το προϊόν που θες είτε είναι το foundation είτε το concealer, καθώς με μια στρώση δεν έχεις αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι μια πούδρα που αφήνει φυσικό αποτέλεσμα, ακόμα και αν χρησιμοποιήσεις αρκετή ποσότητα. Συνοψίζοντας, θα πω πως αν ψάχνεις μια πολύ οικονομική πούδρα είναι μια καλή λύση, αλλά μέχρι εκεί.  

Κόστος: 4,99€


  • Total Mascara Temptation by Maybelline
Ολοκληρώνοντας με το haul, ένα άλλο προϊόν που αγόρασα είναι η μάσκαρα Total Mascara Temptation της Maybelline. Πρόκειται, για μία πολύ καλή μάσκαρα που δίνει έντονο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες χωρίς να κάνει κόμπους.  Έχει ένα μεγάλο βουρτσάκι, το οποίο, χωρίς να μουτζουρώνει, δίνει έντονο όγκο. Μυρίζει εξαιρετικά σαν μπισκότο και αφήνει πολύ μαλακές τις βλεφαρίδες χάρης στο εκχύλισμα καρύδας που περιέχει. Ωστόσο, δεν δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες, κάτι που το  θα το ήθελα εγώ προσωπικά (να πω πως δεν αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος, απλώς το αναφέρω). Για εμένα είναι μία πολύ καλή και σχετικά οικονομική μάσκαρα, αν θέλεις ένα δραματικό λουκ.

Κόστος: 11,90€

Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου