Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Must have - MAC Cosmetics

Hello! I'm back! Μιας και είναι περίοδος εκπτώσεων είπα να σας προτείνω τα προϊόντα που χρησιμουποιώ από την εταιρεία Mac Cosmetics. Για να μην μακρηγορώ πάμε να σας πω προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη ή και όχι.

  • Ξεκινάω με το νούμερο ένα προϊόν που λατρεύω και δεν έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ από τότε που το πρωτοαγόρασα. Πρόκειται για το pre + prime lip base το οποίο, όπως λέει και το όνομά του, είναι μια βάση χειλιών. Είναι το καλύτερο ενυδατικό χειλιών που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ενυδατώνει τα χείλη (ακόμα και όταν είναι πολύ σκασμένα), τους δίνει όγκο (μην φανταστείς αποτέλεσμα botox βέβαια), δεν αφήνει λιπαρότητα όπως πολλά ενυδατικά χειλιών (που στο τέλος δεν κάνουν και τίποτα) και βοηθάει πάρα πολύ στην καλύτερη τοποθέτηση του κραγιόν. Εδώ να σημειώσω ότι δεν είναι κατάλληλο για liquid lipsticks. Πραγματικά, είναι το νούμερο ένα προϊόν που θα συνιστησούσα από τα Mac.
  • Ένα άλλο προϊόν που αγαπώ και που είναι πολύ γνωστό, είναι το fix+. Είναι ένα σπρέι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το μακιγιάζ ως αναζωογόνηση, είτε μετά για να ολοκληρώσει και να σταθεροποιήσει το look. Δίνει μια όμορφη λάμψη και βοηθά στο να ομογενοποιηθούν όλα τα προϊόντα του μακιγιάζ στο πρόσωπο. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει πολλές παραλλαγές του fix +, με πέρλα, με υαλουρονικό οξύ και για ματ αποτέλεσμα. Με όλα έχω μείνει ευχαριστημένη, αλλά αυτά που αγαπώ λίγο παραπάνω είναι αυτά με την πέρλα.
  • Συνεχίζω με τα κραγιόν της εταιρείας. Όλοι ξέρουμε ότι τα Mac έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία κραγιόν, τόσο σε χρωματική παλέτα, όσο σε υφές. Επομένως, δεν θα ήθελα να επιμείνω πάρα πολύ σε αυτά. Ωστόσο, θα ήθελα να αναφέρω δύο καινούριες σειρές που έχουν κυκλοφορήσει. Η μία είναι η Love me, στην οποία περιλαμβάνονται κραγιόν με έντονα χρώματα, που παράλληλα ενυδατώνουν κι έχουν γυαλιστερό τελείωμα. Η άλλη, είναι η Patent Paint Lip Lacquer στην οποία περιλαμβάνονται κραγιόν με έντονο χρώμα που συνδυάζουν την λάμψη ενός lip gloss. Πραγματικά, αυτή η σειρά με εντυπωσίασε, γιατί πέρα από το χρώμα και την λάμψη, μένουν αρκετή ώρα πάνω στα χείλη.

  • Ένα άλλο προϊόν που θα ήθελα να αναφέρω είναι το cleanse off oil, το οποίο είναι ένα λάδι ντεμακιγιάζ. Στην αρχή μου είχε σταλεί σαν δείγμα με μία αγορά που είχα κάνει και δεν με είχε πολύ ενθουσιάσει. Όταν όμως έκαναν τα Mac εκπτώσεις, είπα να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία, που την άξιζε τελικά! Είναι ένα λάδι, το οποίο το απλώνεις στο πρόσωπο, κάνεις μασάζ και ξεπλένεις με άφθονο νερό. Αφαιρεί τα πάντα, ακόμα και μάσκαρα, αλλά θέλει μια καλή ποσότητα και να το αφήσεις λίγα λεπτά για να δράσει.

  • Εν συνεχεία, ένα προϊόν που χρησιμοποιώ χρόνια είναι η strobe cream, η οποία είναι μια ενυδατική κρέμα προσώπου (έχει βγει και για το σώμα) που περιέχει πέρλα και δίνει μία όμορφη λάμψη στο δέρμα.

  • Τέλος, ένα ακόμα προϊόν που χρησιμοποιώ πολύ συχνά είναι το highlighter στην απόχρωση  "beaming blush". Έχω και άλλες αποχρώσεις που αγαπώ πολύ, αλλά είναι συλλεκτικές οπότε δεν έχει νόημα να τις αναφέρω. Γενικότερα, τα highlighter της εταιρείας, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, δίνουν έντονη λάμψη χωρίς ίχνος γκλίτερ.

1. Joie de vivre, Love me lipstick
2. Eternal Sunshine, Patent paint lip lacquer

3. Strobe cream in Pinklite


Αυτά ήταν τα must have για 'μένα από την Mac Cosmetics. 


Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!


Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου