Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Jawbraker Palette by Jeffree Star Cosmetics - Review

Hello guys! Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τι καλύτερο από ένα review μιας άκρως καλοκαιρινής παλέτας; Πρόκειται για την Jawbraker από την εταιρεία Jeffree Star Cosmetics. Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει 24 σκιές είτε παστέλ είτε έντονα χρώματα σε διάφορες υφές, όπως ματ, σάτιν και μεταλλικές.




Όταν ξεκίνησα να κάνω τα swatches, οι πιο παστέλ αποχρώσεις όπως cute, gum drop, brain freeze, αλλά και κάποιες πιο έντονες όπως soaked και delicious δεν είχαν καλή απόδοση στο χέρι. Στο μάτι, ωστόσο, είναι εξαιρετικές τόσο σε απόδοση, όσο σε blending. Γενικά, όπως σε όλες τις παλέτες της εν λόγω εταιρείας, οι σκιές είναι βουτυρένιες, έχουν πολύ καλή απόδοση και αναμειγνύονται πολύ καλά. Είναι μια πολύ "πρόσχαρη" παλέτα, που σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις πολλά διαφορετικά και πολύχρωμα looks. Επιπλέον, διαθέτει πιο φυσικές αποχρώσεις, αλλά αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα, καλύτερα να επιλέξεις κάποια άλλη παλέτα , καθώς περιλαμβάνει ιδιαίτερες αποχρώσεις, με ποιοτικές σκιές που σου δίνει έντονα καλοκαιρινά vibes και με μεγάλο καθρέφτη! Tip: η απόχρωση Jawbraker είναι τέλειο χρυσό highlighter!





Κοστίζει 62€ και την αγόρασα από το Beauty Bay


Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου