Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Lip Smacker Coca-Cola classic Review

Κεφάλαιο ενυδάτωση χειλιών. Ένα σημαντικό βήμα στην περιποίηση του προσώπου με μακροχρόνια αποτελέσματα. Τα lip balm, λοιπόν, είναι απαραίτητα! Ένα απο αυτά, που μου αρέσουν, είναι απο την εταιρεία Lip Smacker. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι Αμερικάνικη και βγάζει lip balm σε οτι γεύση μπορείς να φανταστείς! Αυτό που επέλεξα εγώ είναι το Coca-Cola classic.




Όπως το λέει και η ονομασία του πρόκειται για ένα lip balm με γεύση Coca-Cola! Απο την πρώτη στιγμή που το έβαλα το αγάπησα! Είναι πολύ ενυδατικό και αφήνει τα χείλη πολύ μαλακά! Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι ότι δεν πασαλείβει τα χείλη, όπως κάνουν άλλα lip balms,τα οποία επιπρόσθετα βαραίνουν τα χείλη. Αντίθετα, είναι σαν κερί που μένει σταθερό στη θέση του και κάνει αυτό που πρέπει, ενυδατώνει! Επίσης, λόγω της σύστασής του, αποτελεί μια ιδανική βάση για το κραγιόν! Υπέροχο προϊόν με τέλεια γεύση!

Facebook: Miss Sensitive Skin

Το αγόρασα 3,25€ απο τα Hondos Center

Υ.Γ Στο Hondos Center οι γεύσεις που βρήκα εγώ ήταν: Coca-Cola Classic, Fanta, Sprite που κοστίζουν 3,25€ και Strawberry Sprinkle, Birthday Cake, Coconut Cake που κοστίζουν 2,25€

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου