Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Carli Bybel - 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette Review

Ποια δεν αγαπάει την Carli Bybel και την εταιρεία BH Cosmetics; Όταν μάλιστα αυτά τα δύο ενώνονται, έχουμε μια πανέμορφη παλέτα! Πρόκειται για τη συνεργασία της υπέροχης youtuber με την εταιρεία.  Όταν την είχα πρωτόδει τρελάθηκα! Επομένως, μετά κόπων και βασάνων (καθότι είμαστε σε περίοδο capital control), την έκανα δικιά μου (yeah)!

Περιλαμβάνει 14 σκιές και highlighter.  Οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι του ροζ, σάπιο μήλο και χρυσό-μπρονζέ. Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική! Είναι "βουτυρένιες", απλώνονται πανεύκολα (ακόμα και οι ματ σκιές) και αναμειγνύονται (blending) στο λεπτό! Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ότι δεν θα απογοητευτώ, γιατί η εταιρεία με άφησε και στο παρελθόν πολύ ευχαριστημένη. Είχα αγοράσει την 5η έκδοση της παλέτας των 120 χρωμάτων, της εν λόγω εταιρείας και με ξετρέλανε. Σε αυτήν την παλέτα λατρεύω πολύ τα highlighter! Δίνουν απίστευτη λάμψη!
Η κασετίνα έρχεται σε μια πολύ σικ λευκή συσκευασία που σφραγίζει με μαγνήτη. Επιπλέον είναι πολύ ελαφριά κι έτσι μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα!

Facebook: Miss Sensitive Skin

Κοστίζει 12.50$ και την αγόρασα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας bh cosmetics με τη χρήση προπληρωμένης κάρτας.




Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου