Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Jaclyn Hill x Morphe Palette

Hello girls! Ήρθε η ώρα, να ασχοληθούμε με την παλέτα που προκάλεσε χαμό και δεν είναι άλλη απο την Jaclyn Hill x Morphe Palette. Αν και την έχω αρκετό καιρό (την αγόρασα τον Οκτώβριο του 17 σε μια ουρά αναμονής 2000 ατόμων στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautybay.com) , ήθελα να την τεστάρω αρκετά προτού γράψω αυτό το review.


Η εταιρεία Morphe είναι γνωστή για τα πινέλα της και για τις παλέτες της. Για τα πινέλα της δεν φέρω γνώμη, καθώς δεν έτυχε ποτέ να αγοράσω κάποιο. Όσον αφορά για τις παλέτες της, δεν με ελκύει το γεγονός ότι οι περισσότερες έχουν πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος π.χ. καφέ σε διαφορετικούς υποτόνους με αποτέλεσμα να έχεις μια παλέτα με παρόμοια χρώματα. Στην περίπτωση της παλέτας της Jaclyn, όμως, έχει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αυτό νομίζω την έκανε τόσο περιζήτητη (σε συνδυασμό βέβαια με το κόστος και το όνομα της Jaclyn). Η συγκεκριμένη παλέτα περιλαμβάνει 35 σκιές και διαθέτει ματ, σάτιν και μεταλλικές υφές.
 Η ποιότητα των σκιών είναι πολύ καλή. Απλώνονται εύκολα, έχουν καλή απόδοση, είναι βουτυρένιες και αναμειγνύονται εύκολα (blending). Αν είσαι το άτομο που δεν ασχολείσαι πολύ με το μακιγιάζ ή αν θες μια παλέτα που να έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις απο το πιο απλό έως το πιο εντυπωσιακό λουκ, τότε αυτή η παλέτα είναι για 'σένα. Τώρα, όσον αφορά εμένα, θα σας πω τι μου λείπει απο αυτή  την παλέτα. Πρώτον δεν έχει μια λευκή-εκρού ματ σκιά με την οποία να σετάρεις την βάση της σκιάς που χρησιμοποιείς. Για εμένα αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς με βοηθάει τόσο στο να γίνει σωστό blending όσο να μην μαζέψουν οι σκιές στο καπάκι του ματιού. Δεύτερον όποιος παρακολουθεί την Jaclyn ξέρει ότι της αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις που έχουν βάση το κίτρινο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλες οι σκιές της παλέτας που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως μεταβατικές να είναι καφέ με κίτρινο υποτόνο. Προσωπικά, θα ήθελα να είχε κάποιες καφέ μεταβατικές αποχρώσεις με βάση το κόκκινο ή το μπλε, καθώς, επίσης, κάποια πιο ροζ και μοβ γι'αυτή τη δουλειά. Συνολικά, όμως, είναι μια πολύ σικ παλέτα που με βόλεψε πάρα πολύ, ενώ παράλληλα καλύπτει της ανάγκες όποιου λουκ θέλω να κάνω. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Την αγόρασα απο το www.beautybay.com με κόστος 45,60€




Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου