Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

One brand: Garnier

Γεια σας κορίτσια! Επέστρεψα με ένα Post σχετικά με προϊόντα περιποίησης προσώπου. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, η Garnier έχει βγάλει, προσφατα, ολόκληρη σειρά προϊόντων περιποίησης με φυτικά συστατικά. Έτσι, αποφάσισα να σας να γράψω ένα review σχετικά με αυτά τα προϊόντα, καθώς δοκίμασα τα περισσότερα.



 Ξεκινάω, λοιπόν, με τον καθαρισμό. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται δύο ειδών καθαριστικά: το τζελ και το γαλάκτωμα. 
Σε αυτή την κατηγορία έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά είδη, το Refreshing botanical gel wash και το Micellar Cleansing Gel Wash. 


  • Το πρώτο είναι ένα τζελ καθαρισμού με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιλαμβάνει εκχύλισμα Αλόης και είναι για κανονικά προς λιπαρά δέρματα. Το συγκεκριμένο  είναι αποκλειστικά για τον καθαρισμό του υπερβολικού σμήγματος και των ρύπων (όχι την αφαίρεση μακιγιάζ). Με την χρήση του έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, καθώς όταν το χρησιμοποιώ αφήνει την επιδερμίδα μου καθαρή, μαλακή με μια αίσθηση φρεσκάδας. Ωστόσο, να αναφέρω ότι κάποιες φορές, μετά την χρήση του, αισθάνομαι το δέρμα μου λίγο πιο στεγνό, αίσθηση που με την ενυδατική κρέμα σταματάει.
    Κόστος: 5.03€
  • Το δεύτερο πρόκειται, για ένα τζελ καθαρισμού με την τεχνολογία Micellaire και εκχύλισμα σταφυλιού. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν καθαρίζει το πρόσωπο, ενώ παράλληλα αφαιρεί το μακιγιάζ. Για 'μένα είναι η καλύτερη λύση, αφού καθαρίζω το πρόσωπό μου κυρίως με τζελ καθαρισμού. Αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ, ενώ είναι πολύ ελαφρύ για καθημερινή χρήση πρωί βράδυ. Το συγκεκριμένο είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Με αυτό το προϊόν δεν έχω αίσθηση τραβίγματος, αλλά κάποιες φορές τώρα το καλοκαίρι, αν το αφήσω λίγη ώρα παραπάνω στο δέρμα μου με τσούζει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, ωστόσο όταν το ξεπλύνω η παραπάνω αίσθηση τσουξίματος υποχωρεί, οπότε keep in mind that.
    Κόστος: 5.50€


Μιλώντας για προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ από την Garnier έχω δοκιμάσει ακόμη δύο προϊόντα. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire και το Ντεμακιγιάζ Ματιών Express 2 σε 1.


  • Το πρώτο είναι όπως το λέει το όνομά του είναι το κλασικό νερό Micellaire που έχει η Garnier. Αφαιρεί το μακιγιάζ (όχι τέλεια), χωρίς να ερεθίζει, ωστόσο αφήνει μια γυαλάδα και μια αίσθηση σα να κολλάει. Εγώ το χρησιμοποιώ για να αφαιρέσω "τα πάνω πάνω" και στη συνέχεια χρησιμοποιώ το Micellar Cleansing Gel Wash. Δεν μπορώ να πω πως είναι ότι καλύτερο, αλλά για μια έκτακτη λύση είναι οκ.
    Κόστος: 6.55€
  • Το δεύτερο είναι ένα προϊόν αποκλειστικά για τα μάτια και η σύνθεσή του περιέχει δυναμωτική Αργινίνη που θρέφει τις βλεφαρίδες. Αφαιρεί το μακιγιάζ και αφήνει ενυδατωμένη την περιοχή των ματιών. Το πρόβλημά μου με αυτό το προϊόν είναι ότι λόγω του λαδιού που περιέχει θαμπώνουν τα μάτια μου. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό, αλλά, όταν γίνεται, είναι ενοχλητικό. Συνήθως, πάλι χρησιμοποιώ πρώτα αυτό και εν συνεχεία χρησιμοποιώ το Micellar Cleansing Gel Wash.
    Κόστος: 4.02€


Συνεχίζοντας με τα προϊόντα καθαρισμού υπάρχουν τα γαλακτώματα και τα τόνερ. Προσωπικά, δεν είναι ο αγαπημένος μου τρόπος καθαρισμού, αλλά κάποιες φορές ιδίως όταν αισθάνομαι το δέρμα μου ξηρό, τα χρησιμοποιώ.

  • Το Soothing botanical cleansing milk with Rose Water είναι ένα γαλάκτωμα με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς λόγω του ροδόνερου που περιέχει, καθαρίζει και αφήνει το δέρμα αρκετά ενυδατωμένο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Όλοι ξέρουμε πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία, αλλά τις λίγες φορές που το τόλμησα πήρε λίγη ώρα και αρκετό βαμβάκι, όμως καθάρισε τα πάντα. Συνήθως, πέρα από τον απλό καθαρισμό χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο γαλάκτωμα για την αφαίρεση του μακιγιάζ ματιών και ιδίως την μάσκαρα. Δεν ερεθίζει τα μάτια και μπορώ να πω πως κάνει καλά τη δουλειά του.
    Κόστος: 5.03€
  • Το Soothing botanical toner with Rose Water  είναι ένα απαλό τόνερ που έρχεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία του καθαρισμού μετά το γαλάκτωμα. Τα τόνερ, γενικότερα, βοηθάν στην επαναφορά του ph της επιδερμίδας και αφαιρούν τυχόν υπολείμματα από το γαλάκτωμα. Το συγκεκριμένο λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με το προαναφερθεν γαλάκτωμα. Αφαιρεί την εναπομείνουσα λιπαρότητα ή υπολείμματα από το γαλάκτωμα και αφήνει την επιδερμίδα έτοιμη για την τοποθέτηση προϊόντων περιποίησης. Ωστόσο, δεν λειτουργεί καλά με τα τζελ καθαρισμού. Όταν καθαρίζω το πρόσωπο μου με τα τζελ που ανέφερα παραπάνω και βάζω μετά αυτό αφήνει μια γυαλάδα και μια αίσθηση πως κολλάει το δέρμα σαν κι αυτή που αφήνει το νερό Micellar. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και τα προϊόντα περιποίησης να μην κάθονται καλά μετά. Επομένως, αν σκεφτείς να το αγοράσεις έχε στο νου ότι ταιριάζει πολύ καλά μόνο με το γαλάκτωμα.
    Κόστος: 5.03€


Ολοκληρώνοντας με τα προϊόντα καθαρισμού η Garnier έχει τα μαντηλάκια καθαρισμού με Micellar. Σε γενικές γραμμές, για τη δουλειά που τα χρησιμοποιώ -που είναι κυρίως να αφαιρέσω "τα πάνω πάνω"- είναι καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι αφαιρούν τα πάντα με ένα πέρασμα (ποια μαντηλάκια το κάνουν άλλωστε), αλλά τουλάχιστον δεν ερεθίζουν ή δεν τσούζουν τα μάτια.
Κόστος: 3.01€

Απο την άλλη, αναφορικά με τα προιόντα περιποίησης, έχω δοκιμάσει 3 και μπορώ να πω πως για το κόστος τους (ειδικά όταν είναι σε προσφορά) είναι αρκετά καλά.

  • Moisture Bomb: Super-hydrating antioxidant moisturizer spf 10 3-in-1. Πρόκειται, για μια λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 10, αντιοξειδωτικά συστατικά και 7% σε περιεκτικότητα ορό φυτού. Είναι μια αρκετά οικονομική λύση για την καθημερινή ενυδάτωση του προσώπου, που όμως κάνει αυτό που υπόσχεται δηλαδή να ενυδατώσει. Θεωρώ πως κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, γιατί είναι τόσο ελαφριά, όσο να μην βαραίνει αλλά και να αισθάνεσαι ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου. Προσωπικά την συνδύαζα με αντηλιακό  γιατί το spf 10 είναι πολύ λίγο. Σε γενικές γραμμές, έμεινα ευχαριστημένη.
    Κόστος: 10.07€
  •  Moisture Bomb: Super-recharging antioxidant gel-cream night. Πρόκειται για την αντίστοιχη κρέμα νυκτός, η οποία περιλαμβάνει πάλι αντιοξειδωτικά συστατικά και 15% σε περιεκτικότητα ορό φυτού. Ενυδατώνει αρκετά χωρίς να βαραίνει, ενώ αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η υφή της. Όπως λέει και στην ονομασία της είναι μια κρέμα gel-cream, δηλαδή ούτε τζελ αλλά ούτε και κρέμα. Αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει κατά την άποψή μου, διότι δίνει έντονη ενυδάτωση αλλά δεν αφήνει γυαλάδα ή υπολείμματα.
    Κόστος: 10.07€
  • Botanical balm soothing moisturizer 3 in 1. Πρόκειται για μια παχύρρευστη κρέμα με ροδόνερο και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το συγκεκριμένο balm (και το αποκαλώ έτσι, γιατί όντως η υφή της είναι σαν αυτή ένός balm) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας, νύχτας ή μάσκα. Η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει έντονη ενυδάτωση, αλλά θεωρώ πως λόγω της υφής της είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί τον χειμώνα ή από πολύ ξηρά δέρματα. Διαφορετικά, αν θέλει κάποιος να την χρησιμοποιήσει τώρα το καλοκαίρι θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει ως μάσκα.Κόστος: 10€

Ολοκληρώνοντας αυτό το post θέλω να αναφερθώ στην bb cream (ενυδατική κρέμα με χρώμα) της Garnier, που ήταν από τις πρώτες κρέμες που είχαν κυκλοφορήσει. Περιέχει βιταμίνη C, μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και προστατεύει από UV-SPF 15. Γενικά, μου αρέσει να χρησιμοποιώ περισσότερο bb cream και όχι make up, διότι είναι πιο ελαφριές για το δέρμα και παράλληλα ενυδατώνουν. Ωστόσο, δεν αντικαθιστώ την ενυδατική μου με αυτή. Πρώτα βάζω την ενυδατική και μετά την bb cream. Η συγκεκριμένη καλύπτει αρκετά και είναι ενυδατική, ενώ το τελείωμα που αφήνει είναι ένα λαμπερό- ενυδατωμένο πρόσωπο.
Κόστος: 10.07€


Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου