Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Hey Hey Vacay Bag! by Cherrybox - Review

Hello girls and boys! Απουσιάζω καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά guess what? I'm back! Αποφάσισα να επιστρέψω με ένα special edition bag από cherrybox, καθώς είχε αρκετά προϊόντα που μου άρεσαν! Χωρίς να χρονοτριβώ, λοιπόν, σας παρουσιάζω το Hey Hey Vacay Bag, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:



  • ROC - HYDRA+ 24ΩΡΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 40ml / 20,20€
Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα προσώπου, με ελαφριά υφή, που προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Γράφει πως είναι ιδανική για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες και αποτελεί πολύ καλή λύση για βάση του μακιγιάζ. Όταν την είχα δει στην περιγραφή δεν είχα ενθουσιαστεί πολύ, γιατί δεν περιέχει υαλουρονικό οξύ (κάτι που αναζητώ στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ). Ωστόσο, όταν την χρησιμοποίησα με ικανοποίησε αρκετά, τόσο με την ενυδάτωση, όσο και με την ελαστικότητα που προσφέρει. Για μένα, όμως, δεν λειτούργησε τόσο καλά ως βάση για το μακιγιάζ. Η διάρκεια του μακιγιάζ μου ήταν μικρότερη, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να φαίνεται cakey. Αυτό θεωρώ οφείλεται το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ήταν για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες, γιατί τις περισσότερες φορές που χρησιμοποίησα κρέμα προσώπου για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες, το πρόσωπό μου εμφανίζει παραπάνω λιπαρότητα και ας είναι μεικτό. Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Έτσι, λοιπόν, δεν πιστεύω πως είναι θέμα της κρέμας αυτό, αλλά καθαρά το πως αντιδρά το δέρμα μου με την κρέμα.

  • ROC - ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SOLEIL PROTECT SPF50 50ml / 19,90€
Πρόκειται για αντηλιακό προσώπου, μεγάλης προστασίας, με ειδικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Αν και είναι spf50, έχει ελαφριά υφή και προσφέρει ενυδάτωση. Ωστόσο, δεν θα την αγόραζα ξανά, γιατί δημιουργεί γυαλάδα, καθώς έχει την κλασική λευκή λιπαρή σύσταση. Σίγουρα, όμως θα την χρησιμοποιήσω στην παραλία.

  • COCOSOLIS - CHOCO Sun Tan Body Oil 110ml / 24,50€
Το αγάπησα! Ήταν ένα από τα προϊόντα που με έκαναν να αγοράσω το special bag και δεν με άφησε παραπονεμένη! Πρόκειται για ένα λάδι μαυρίσματος, το οποίο περιέχει έξι αγνά φυσικά bio έλαια, βιταμίνη Ε, βιταμίνες, βιοενεργές ουσίες και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν, συσφίγγουν και φροντίζουν το δέρμα. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, σφριγηλό με μια ελαφριά λάμψη. Bonus μυρίζει σοκολάτα!

  • BLUE SCENTS - BODY MIST SALT & SUN 150ml / 12,80€
Ήταν επίσης, ένα προϊόν που με έκανε να αγοράσω το τσαντάκι, αλλά, εν τέλει δεν με ευχαρίστησε τόσο. Πρόκειται για ένα body mist με εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού που δροσίζει και ενυδατώνει (όχι πάρα πολύ) το δέρμα, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε είναι η μυρωδιά. Αποτελεί αποκλειστική συνεργασία του cherrybox με την εταιρεία και έχει αρωματικές νότες θαλασσινής αύρας, λεβάντας, ανθού πορτοκαλιάς και φρέζιας, συνδυασμός πολύ έντονος για 'μένα, θυμίζοντάς μου ανδρικό άρωμα. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό γούστο, οπότε θα πω πως το εν λόγω προϊόν δεν δούλεψε προσωπικά για 'μένα.

  • SPA TO YOU - Makeup Removel Towel / 8,90€
Προϊόν θαύμα, θα το χαρακτήριζα! Γενικά, δεν πίστευα πως αυτές οι πετσέτες με μικροΐνες απομακρύνουν όντως το μακιγιάζ. Μια δοκιμή όμως με έπεισε και με άφησε άφωνη! Πραγματικά, αφαιρεί τα πάντα, ακόμα και την μάσκαρα (μετά τη χρήση της, χρησιμοποίησα τόνερ για να δω αν αφαιρέθηκαν όλα, πράγμα που όντως συνέβη!)! Βρέχεις την πετσέτα και με κυκλικές κινήσεις αφαιρείς το μακιγιάζ, τόσο απλά. Αποτελεί τέλεια λύση για ταξίδια!

  • CREIGHTONS - STRABERRY SHOWER GEL 100ml / 3,00€
Δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα, καθώς είναι ένα απλό αφρόλουτρο. Μυρίζει πολύ ωραία και κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε.

  • DIRTY WORKS - DRAW STRING WASHBAG / 4,50€
Ήταν το τσαντάκι που περιείχε όλα τα προϊόντα. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο, αδιάβροχο τσαντάκι για το μαγιό (που πραγματικά χρειαζόμουν) μετά την θάλασσα! Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νεσερ για τα καλλυντικά.

Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη με το συγκεκριμένα special bag!
Κοστίζει 25€ (value for money) και το βρίσκεις εδώ (για ξηρά δέρματα):
https://cherrybox.gr/7886-hey-hey-vacay-bag-dry-normal-skin.html

Υ. Γ. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και follow στο instagram για να βλέπετε ότι νέο ανεβαίνει!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου