Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Gift Sexy - Dazzling Hydration Set by Glamglow Review

Πρώτο Christmas gift! Πρόκειται για το Gift Sexy - Dazzling Hydration Set απο την εταιρεία Glamglow. Είχα ακούσει και διαβάσει πολλά γι'αυτή την εταιρεία οπότε, όταν είδα αυτό το Χριστουγεννιάτικο σετ έσπευσα να το αγόρασα για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για την Glamglow. Το κουτί (που πραγματικά είναι τόσο χαριτωμένο!) περιλαμβάνει:


  • Τη μάσκα καθαρισμού Supermud - Masque Soin Purifiant15 gr
Πρόκειται για μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν έχω πρόβλημα ακμής ή μεγάλων πόρων. Επιπροσθέτως, το δέρμα μου, ειδικά τώρα τον χειμώνα γίνεται, πιο ξηρό. Έτσι, δεν θέλω να την επιβαρύνω με τέτοιου είδους προϊόντα. Επομένως, λόγω των δύο παραπάνω αιτιών, τη χρησιμοποίησα μόνο μια φορά και συγκεκριμένα στο πιγούνι. Στην αρχή είναι σε κρεμώδη (μαύρη) υφή, ενώ μετά από λίγο δευτερόλεπτα τοποθέτησής της στο δέρμα στεγνώνει. Η αίσθηση είναι αρκετά δροσερή, ενώ παράλληλα προκαλεί ένα ελαφρύ τράβηγμα. Την άφησα 5 λεπτά και την αφαίρεσα με νερό. Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω κάτι παραπάνω, γιατί πιστεύω πως είναι για λιπαρά-με τάση ακμής δέρματα.
  • Την μάσκα ενυδάτωσης ThirstymudTM - Masque Soin Hydratant 50gr
Πρόκειται για μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης. Την χρησιμοποιώ τρεις φορές την εβδομάδα και την αφήνω να δράσει όλο το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, την τοποθετώ με το πινελάκι που περιείχε το πακέτο σε όλο το πρόσωπο μετά τον βραδινό καθαρισμό και την αφήνω στο δέρμα όλο το βράδυ. Με την τοποθέτηση της αισθάνθηκα έντονη δροσιά, ανακούφιση ειδικά στα σημεία που έχω αφυδάτωση! Επιπλέον η επιδερμίδα, φαίνεται ενυδατωμένη, ενώ παράλληλα, καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς (διότι είπαμε έχω ευαίσθητο δέρμα). Η αίσθηση αυτή κρατάει για αρκε
τή ώρα. Την επόμενη μέρα έχει απορροφηθεί όλη η ποσότητα του προϊόντος από το δέρμα μου (αν έχει μείνει ελάχιστη, την αφαιρώ με νερό). Έτσι, η επιδερμίδα μου είναι ενυδατωμένη και λαμπερή! Γενικά, είναι μια μάσκα ενυδάτωσης που ανακουφίζει το ξηρό-αφυδατωμένο δέρμα και αυτό το αισθάνεσαι απο την πρώτη στιγμή που τη βάζεις!
  • Το καθαριστικό Thirstycleanse - Soin Nettoyant Hydratant Quotidien 30gr
Πρόκειται για ένα κρεμώδες καθαριστικό το οποίο αφαιρεί ρύπους και μακι
γιάζ, ενώ παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο! Όταν έρθει σε επαφή με το νερό δημιουργεί έναν ελαφρύ αφρό ο οποίος, αφαιρεί τα πάντα (μάσκαρα και eyeliner χρειάζονται λίγη περισσότερη προσπάθεια) και αφήνει το δέρμα μου ενυδατωμένο, μαλακό, λαμπερό και χωρίς την παραμικρή αίσθηση τραβήγματος! 
  • Ένα πινέλο εφαρμογής
Πρόκειται για ένα μικρό πινέλο που από τη μια πλευρά έχει συνθετικές τρίχες, ενώ από την άλλη μια ελαστική μύτη σαν σπάτουλα. Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση των προϊόντων. Πραγματικά είναι πολύ βοηθητικό, καθώς μπορείς να απλώσεις ομοιόμορφα προϊόν σε όλο το πρόσωπο ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως είναι η περιοχή κοντά στα μαλλιά.


Κοστίζει 59,90€ και το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora, στα οποία κάνουν συχνά έκπτωση -20%!

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου