Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Lash Growth Activator - Night Repair Balm by ARTDECO Review

Πριν από δύο χρόνια παρατήρησα πως οι βλεφαρίδες μου μαλάκωσαν, ενώ έπεφταν πιο εύκολα, ειδικά, κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ. Έτσι, έσπευσα να βρω ένα προϊόν θεραπείας και προστασίας. Η πωλήτρια στο κατάστημα καλλυντικών μου πρότεινε το Lash Growth Activator - Night Repair Balm από την Artdeco. Πρόκειται για ένα θρεπτικό βάλσαμο βλεφαρίδων το οποίο ενεργοποιεί την ανάπτυξή τους.






Τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα είδα κάποιες βλεφαρίδες να πέφτουν, δεν ξέρω όμως αν ήταν από το προϊόν ή από άλλους παράγοντες. Με την πάροδο του χρόνου οι βλεφαρίδες μου ξανά ένιωσαν! Έγιναν, πάλι δυνατές, σκληρές και πλούσιες (όχι, βέβαια, σαν να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά άρχισαν να πυκνώνουν ξανά). Για το μήκος δεν είδα πολύ μεγάλη διαφορά, διότι έχω ήδη μακριές βλεφαρίδες. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι πως η πτώση των βλεφάρων επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα. Από τότε το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ. Βέβαια, για ένα διάστημα έπαψε η εταιρεία να κυκλοφορεί το συγκεκριμένο προϊόν αλλά, εν συνεχεία το επανέφερε με νέο βουρτσάκι (προσωπικά προτιμούσα το παλιό).

Η συσκευασία του προϊόντος έχει τη μορφή μιας μάσκαρα. Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από ένα λευκό κυλινδρικό δοχείο κι από ένα βουρτσάκι από μαλακές ίνες με το οποίο τοποθετείται το υγρό πάνω στα βλέφαρα, ακριβώς, όπως η μάσκαρα.
Έχει μεγάλη διάρκεια καθώς το χρησιμοποιείται
μόνο τη νύχτα. 

Facebook: Miss Sensitive Skin

Το αγόρασα από το Hondos Center 13,23€

Kisses!

Miss Sensitive Skin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου