Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Le Grand Palais by Too Faced Review

Χριστουγεννιάτικα σετ χωρίς Too Faced γίνεται; Όχι, φυσικά! Το Le Grand Palais είναι ένα Χριστουγεννιάτικο σετ από την αγαπημένη μου εταιρεία Too Faced, η οποία το δημιούργησε αποκλειστικά για τα Sephora. Περίμενα με αδημονία μέχρι να το φέρουν και να το αγοράσω! Πρόκειται για ένα κουκλόσπιτο επηρεασμένο από την πόλη του Παρισιού και είναι πανέμορφο! Περιλαμβάνει:




  • την Better than sex mascara (Deluxe size)

Η συγκεκριμένη μάσκαρα αποτελεί best seller και award-winning της εταιρείας και όχι άδικα. Δίνει υπέροχο όγκο, μήκος και δεν κάνει κόμπους. Επιπλέον, δεν τρέχει και δεν μουτζουρώνει.(βέβαια αν το φοράς 7-8 ώρες μην περιμένεις να μην τρέξει λίγο)

  • Shadow Insurance Eye Primer (Deluxe size)

Πρόκειται για ένα primer που σταθεροποιεί τις σκιές για 24 ώρες (όπως υπόσχεται). Ένα έχω να πω γι'αυτό το προϊόν: WOW! Πραγματικά, σταθεροποιεί και συγκρατεί απίστευτα τις σκιές! Οι σκιές μένουν για 7 ώρες (τόσο το έχω δοκιμάσει) στην θέση τους, χωρίς να μαζεύουν ή να εξαφανίζονται. Υπέροχο προϊόν που σίγουρα όταν τελειώσει θα το αγοράσω σε full size.

  • το Melted Long Wear Lipstick στην απόχρωση Melted Peony (Deluxe size)

Είναι ένα κραγιόν από τη σειρά Melted Long Wear Lipstick της εταιρείας. Η συγκεκριμένη σειρά υπόσχεται υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια. Στο πρώτο θα συμφωνήσω. Αφήνει έντονο χρώμα και ας είναι σε κρεμώδη υφή. Ωστόσο, δεν θα έλεγα πως έχει μεγάλη διάρκεια. Συγκεκριμένα,  μετά από ώρα ακόμη και να μην κάνεις πράγματα,όπως να φας,να πιεις,να μιλήσεις, φεύγει και μένει ελάχιστο στα χείλη. Επίσης, παρατήρησα πως τα χείλη μου ξεραίνονται λίγο παραπάνω. Αυτό που μου άρεσε, πέρα από την απόχρωση που ταιριάζει με πολλά χρώματα, είναι η συσκευασία, καθώς είναι αρκετά εύχρηστη ενώ, το στόμιο είναι πολύ μαλακό. Σίγουρα, θα δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις!

  • μια Παλέτα με 18 σκιές, 1 Bronzer, 2 ρουζ και 1 highlighter
Όλα τα προϊόντα της έχουν εξαιρετική απόδοση (με ένα απλό άγγιγμα), διάρκεια και εύκολα στη χρήση τους. Με τον όρο αυτό εννοώ πως μπορείς να χτίσεις το χρώμα εύκολα, να τα αναμείξεις και να κάνεις blending.


Η τιμή του είναι 54.90€ και το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Kisses!

Miss Sensitive Skin






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου